Nieuws

Insectenhotel

Nieuwe inwoners? Op het veldje aan de Dorpsstraat (naast Drogisterij Henckens) en het veldje aan het Catualiumplein zijn 2 insectenhotels geplaatst. Hopelijk vliegen de gasten binnenkort in en uit!

Lees verder Insectenhotel

Online escaperoom

De gemeente Maasgouw heeft voor tieners van 12 t/m 18 jaar een spannende online escaperoom. Hou jij wel van een uitdaging? Van avontuur? Van een leuke (online) avond met vrienden?

Lees verder Online escaperoom

Pierre Seuren

Zanger Pierre Seuren van de Seurama’s uit Heel is op 80-jarige leeftijd overleden. Zangtrio de Seurama’s stond drie keer, in 1995, 1996 en 1998, in de finale van het Limburgs…

Lees verder Pierre Seuren

VV de Gangmaekers

Waar het voor vastelaovendvierend Heel en Limburg normaal op dit moment bruist is het nu akelig stil. De ontwikkelingen rondom COVID-19 houden ons voorlopig volledig in zijn macht. Vastelaovendj is…

Lees verder VV de Gangmaekers

Toneelvereniging Koldriek

Toneelvereniging Koldriek Heel is een kleine vereniging met enthousiaste leden. De diverse leeftijdsgroepen zorgen voor voldoende en vooral verrassende dynamiek tussen de spelers onderling, wat natuurlijk tot uiting komt in onze jaarlijkse voorstellingen.

Lees verder Toneelvereniging Koldriek

Blijf op de hoogte van Hieël Hael

Meldt u zich aan voor onze nieuwsbrief; dan zorgen wij dat u geen enkel bericht van Hieël Hael mist.