Uitnodiging: Samen voor een vitaal en leefbaar Heel

Kom naar De Heelse Ontmoeting

Heel, een dorp met een historisch verleden dat teruggaat tot de Romeinen. Een bijzonder dorp door de aanwezigheid van vele zorgorganisaties. Aantrekkelijk woondorp door de aanwezigheid van natuur en water en met een breed verenigingsleven. Heel heeft heel veel te bieden en dat willen we zo houden. Daarom is het belangrijk om nu samen na te denken over de toekomst. Daarvoor organiseren we op woensdag 11 mei De Heelse Ontmoeting. Doe jij mee?

De Heelse Ontmoeting

Heel kent veel dorpsfans. Betrokken inwoners die zich inzetten voor een bruisend en levendig Heel. Samen met hen willen we aan de slag om Heel klaar te maken voor de inwoners van nu én later.
Heel is springlevend en dat willen we zo houden door samen onze schouders er onder te zetten.

Hiervoor organiseert Dorpslab De Heelse Ontmoeting. Een inspirerende dorpsbijeenkomst in Heel. Een avond vol gezelligheid, verbondenheid en energie. Waarbij we nadenken over de toekomst van het dorp en elkaar daarbij beter leren kennen. Waarbij we samen werken aan dromen en ambities maar deze ook vertalen naar concrete ideeën. Tijdens de avond is er ook tijd voor plezier! We gaan op zoek naar Heels Mooiste én onze kennis over Heel wordt op de proef gesteld. Kortom, genoeg te doen tijdens deze avond vol inspiratie. 

Samenhang met andere ontwikkelingen

Er lopen diverse ontwikkelingen in Heel die in samenhang met het proces van Dorpslab worden bekeken. Op eerdere bijeenkomst zijn ook ambities en ideeën opgehaald. Het proces van Dorpslab is erop gericht om de krachten en kansen met elkaar te benutten en tot realisatie te komen. Dorpslab jaagt aan, inspireert en reflecteert en helpt om ideeën te versnellen en te realiseren. Het accent ligt daarbij op sociaal maatschappelijke thema’s.

Rabobank doet met ons mee

Rabobank Peel, Maas en Leudal initieert Dorpslab in Heel. Daarmee brengen we mensen in het dorp in beweging om op zoek te gaan naar ambities en dromen voor het dorp. Om vervolgens deze ambities te realiseren in concrete plannen en innovatieve ideeën, die bijdragen aan de leefomgeving van de inwoners. Kijk voor meer informatie op www.dorpslab.org.

Kom en doe ook mee

Doe jij ook mee?
Kom naar De Heelse Ontmoeting op woensdag 11 mei vanaf 19.30 uur bij CC Don Bosco. Meldt je aan via onderstaande button of via de link in de uitnodiging.

Download hier de uitnodiging (pdf)

Tekst & beeld: Dorpslab – Danielle Remy