Kom jij ons helpen op zaterdag 7 mei 2022?

Zaterdag 7 mei: geranium plantdag!

De afgelopen twee jaar konden we de bloembakken niet zelf aanplanten vanwege corona. Nu alle beperkingen van de baan zijn grijpen we deze kans, én de bloembakken, met beide handen aan!

Wat gaat er gebeuren?

Op zaterdag 7 mei 2022 gaan we de bloembakken aanplanten met geraniums. Hiervoor hebben we de bewoners van de betreffende straten benaderd en ze uitgenodigd om samen met ons hun straten op te fleuren.

We beginnen om 09.00 uur bij de Dörpsbòngerd aan het Catualiumplein met het aanplanten van de bloembakken. Vervolgens worden deze aan de lantaarnpalen gemonteerd. Daarna moeten de jonge plantjes natuurlijk water krijgen. Laat dan de zon en de zomer maar komen!

Hieël Hael: Groenproject - bloembakken op de Dorpsstraat en het Wilhelminaplein

Nu ook op de Julianastraat en Bernhardstraat

Dit jaar worden ook de Julianastraat en de Bernhardstraat opgefleurd met bloembakken. De bewoners hebben zich enthousiast verenigd en gaan er samen een kleurrijke ‘schoolroute’ van maken. Hoe fijn is het als de kinderen straks de Heerbaan oversteken op het zebrapad en daarna door een vrolijke en fleurige buurt naar school kunt fietsen!

Ook meehelpen?

Wil je ook meehelpen? Opgeven kan nog steeds! Stuur een mail naar info@hieelhael.nl of geef een briefje met je naam en emailadres af bij Ellen Textiel, Dorpsstraat 76.

Wil je alleen even komen kijken, een praatje maken en misschien een kopje koffie drinken? Gezellig!

Tot zaterdag 7 mei.

Tekst & beeld: Werkgroep Catualium Geranium