Dörpsbòngerd verrast met cheque van Rabobank Peel, Maas en Leudal

Op zondag 20 februari kreeg de Dörpsbòngerd bezoek van Richard Brekelmans. Hij mocht namens de Rabobank Peel, Maas en Leudal een cheque uitreiken aan de werkgroep achter de Dörpsbòngerd.

De Rabobank laat ons bloeien…

De Rabobank wil werken aan een toekomstbestendige samenleving. Een steentje bijdragen aan het versterken van de lokale leefomgeving. Om dit te realiseren mogen de leden van de Ledenraad van de Rabobank ieder een initiatief uitkiezen in hun buurt, dorp of regio en dit waarderen met een cheque van 500 Euro. Voor een mooiere buurt, voor een mooier dorp.

We voelen ons erg vereerd dat Rick Brekelmans ons initiatief zo waardeert en het met deze cheque een warm hart toedraagt. Met zo’n mooi bedrag kunnen we de Dörpsbòngerd nog verder ontwikkelen en verfraaien. En er met het hele dorp van genieten.

… en onze ideeën groeien

In de Dörpsbòngerd ontmoeten Haelder luuj elkaar, werken en genieten samen. Er is al veel werk verzet. Het mag nu allemaal gaan groeien. Ondertussen gaan wij door met plannen maken. Zo gaan we op zaterdag 12 maart een meidoornhaag en 3 hoogstam appelbomen planten. Een pleintje en een paar bankjes staan hoog op ons wensenlijstje. En natuurlijk denken we al na over de mogelijkheden die de Dorpsbòngerd biedt. Van ontmoeten, leren, genieten, luisteren tot het organiseren van activiteiten waarbij het fruit geoogst en verwerkt wordt.

Houdt deze website en de facebookpagina Dörpsbòngerd in de gaten. Zo mis je niets!

Tekst: Jeannette Kuppens & Sandra van Halbeek
Beeld: Jos van Halbeek