Informatiebijeenkomst Daelzicht Masterplan Heel op 27 september 2022

Beste dorpsgenoten van Heel,  

Zorgorganisatie Daelzicht nodigt u graag uit voor een informatiebijeenkomst over het Masterplan Heel op dinsdag 27 september. Lees hieronder meer informatie hierover:

Daelzicht Masterplan Heel 
Daelzicht staat voor goede zorg en ondersteuning voor mensen met een verstandelijke beperking. Om te garanderen dat mensen prettig kunnen blijven wonen, leven en werken moeten we inspelen op veranderingen in zorgvragen, woonwensen, behoeften van cliënten en de eisen van de huidige tijd. Voor het terrein in Heel is een masterplan ontwikkeld, waarin de invulling en het gebruik staat beschreven. We willen een fijne woon- en leefomgeving ontwikkelen waarin cliënten, familieleden, medewerkers en vrijwilligers zich goed voelen. Een plek om samen te leven, waar iedereen welkom is en die uitnodigt tot ontmoeten. Ook voor dorpsgenoten. Meer informatie over het Masterplan Heel vindt u op onze website: www.daelzicht.nl/masterplan-heel  

Stand van zaken
Het masterplan is in de periode 2019-2020 tot stand gekomen. Inmiddels hebben wij de nieuwe woon-zorggebouwen Hof van Heel en Cocon en Rank gerealiseerd. De bewoners wonen met veel plezier in hun nieuwe thuis. De komende periode gaan we het terrein verder ontwikkelen, waaronder het nieuwbouwproject Ligtenberg. Over deze ontwikkelingen en ambities voor de toekomst willen we onze buren en belanghebbenden informeren. Want uiteraard bent u van grote waarde voor onze bewoners.

Informatiebijeenkomst: dinsdag 27 september 19.00-20.30 uur
Daelzicht wil graag het Masterplan Heel aan dorpsgenoten toelichten tijdens een informatiebijeenkomst. Uiteraard is er voldoende gelegenheid om vragen te stellen.

  • Dinsdag 27 september van 19.00 tot 20.30 uur 
  • Cultureel Centrum Don Bosco, Monseigneur Savelbergweg 100 – 6097 AE in Heel

Aanmelden bijeenkomst
Bijeenkomst bijwonen? Aanmelden kan via: www.daelzicht.nl/aanmelden-heel

Meer weten?
Heeft u vragen over Daelzicht of het masterplan? Neem dan contact op met Maarten Derwig via e-mail nieuwbouw@daelzicht.nl of tel.nr. 0475 – 57 77 77.

Tekst & beeld: Rianne Raijmakers – Daelzicht