Wensbus Maasgouw zoekt nieuwe collega’s

Stichting Wensbus Maasgouw vervoert inwoners van de gemeente Maasgouw naar allerlei bestemmingen in de gemeente. Dit kan zijn naar de dagbesteding, de huisarts, de fysiotherapeut, de winkel, naar de kaartclub of naar vrienden. Ook mogen wij  naar enkele bestemmingen buiten de gemeente rijden, zoals het ziekenhuis in Roermond, het station of naar een verzorgingshuis in de buurt. Meestal vervoeren wij oudere inwoners die niet meer zelfstandig kunnen rijden.

De Wensbus zorgt ervoor dat de inwoners van Maasgouw zelfstandig kunnen blijven deelnemen aan het maatschappelijk verkeer.

Wij rijden met 2 bussen op maandag tot en met vrijdag van 8.00 tot 17.30 uur. Ter aanvulling van ons chauffeurskorps zijn wij op zoek naar nieuwe chauffeurs die het leuk vinden om onze inwoners te vervoeren. Het is altijd gezellig in de bus en iedereen waardeert de Wensbus met hun vriendelijke chauffeurs zeer. Heeft u ook interesse om één keer per week of een keer per 2 weken een dagje de Wensbus te besturen? Dat zouden wij en onze inwoners heel fijn vinden.

Ook zijn wij op zoek naar mensen die de 3-maandelijkse planning willen maken voor de inzet van de chauffeurs. U kunt dit thuis doen vanachter uw pc.

Geïnteresserd?
Als u interesse heeft informeren wij u graag en kunt contact opnemen met het secretariaat, mevrouw Miep Förster, u kunt haar bereiken via telefoonummer (0475) 46 24 75.

Voor meer informatie over Wensbus Maasgouw verwijzen wij u naar onze website; zie wensbusmaasgouw.nl.

Tekst & beeld: Stichting Wensbus Maasgouw