Avond van de Duurzaamheid Heel op 13 april

Deze avond wordt georganiseerd door de Bibliotheek – Bibliocenter, en staat in het teken van duurzaamheid in de gemeente Maasgouw. Deskundigen van Coöperatie Duurzaam Maasgouw en Frank Kilkens, onafhankelijk hypotheek adviseur, gaan in op de verschillende facetten van verduurzaming.

Coöperatie Duurzaamheid Maasgouw (CDM)

Deze avond staat in het teken van duurzaamheid in de gemeente Maasgouw. Allerlei onderwerpen passeren de revue zoals energie besparen, het isoleren van de woning, alternatieven voor de gasgestookte verwarmingsketel, etc.

De Coöperatie Duurzaam Maasgouw is in 2018 opgericht door een vijftal vrijwilligers. De coöperatie is een burgerinitiatief uit de gemeente Maasgouw.
Deskundigen van Coöperatie Duurzaam Maasgouw gaan in op vragen zoals: Welke isolatie maatregelen eerst? Hoeveel besparen die en wat zijn de investeringen? Wanneer kan ik een warmtepomp toepassen? Wat kun je zelf doen en wat besteed je uit?
Frank Kilkens geeft informatie over de financieringsmogelijkheden omtrent verduurzamen.

Kom naar deze “Avond van de Duurzaamheid” om informatie op te halen en je vragen te stellen.
Afgestemd op uw vragen is er op 3 mei, een vervolgbijeenkomst -een verdiepingsbijeenkomst- waarin meer gedetailleerde informatie gegeven wordt over de de mogelijkheden en de uitvoering van besparingsmaatregelen. (welke mogelijkheden voor dakisolatie, gevel isolatie, vloer isolatie, beglazing, alternatieven voor de aardgasgestookte verwarmingsketel, etc.

13 april 2022 van 19:30 tot 21:30 | Bibliotheek Heel, Sportparklaan 56

Praat en luister mee tijdens deze avond over duurzaamheid, voor iedereen die duurzamer wil leven. Je krijgt bruikbare en onpartijdige informatie en natuurlijk is er genoeg tijd voor het stellen van vragen.

Zie ook de AGENDA voor de andere bijeenkomsten “Energie besparen” van de Coöperatie Duurzaam Maasgouw.

Tekst & beeld: Coöperatie Duurzaam Maasgouw – Chris Hamans