Uitnodiging: Verenigingscafé Heel op donderdag 13 oktober 2022

Momenteel is het zeer moeilijk om nieuwe aanwas te verkrijgen. Het verenigingsleven kan juist bijdragen tot verbinding binnen onze gemeenschap. Het is belangrijk dat verenigingen elkaar gaan ondersteunen, daar schort het in Heel enorm aan.
– Bert Impelmans, Animato

Heel kent een mooi verenigingsleven. Betrokken inwoners die regelmatig bij de verenigingen te vinden zijn. Dit willen we natuurlijk behouden. Momenteel zien we dat verschillende verenigingen te maken hebben met uitdagingen, bijvoorbeeld op het gebied van vrijwilligers en ledenwerving.

Hiervoor organiseren we samen met Dorpslab het Verenigingscafé Heel. Een inspirerende dorpsbijeenkomst in Heel waarbij jullie mee worden genomen in cijfers, trends, ontwikkelingen en diverse voorbeelden. Dit gebeurt aan de hand van de presentatie Vernieuwen is Winnen. Meerdere verenigingen onderstrepen ook het belang van deze avond en zullen hierbij aanwezig zijn, zoals VV Hebes, Animato en Carnavalsvereniging De Gangmaekers. Samenkomst van verenigingen tijdens het Verenigingscafé Heel moet leiden tot het delen van kennis en het inspireren van elkaar. Daardoor kunnen we werken aan nieuwe leden, versterking van vrijwilligers en een breder aanbod.

Een avond vol gezelligheid, verbondenheid en energie. Waarbij gevraagd wordt met welke kansen en uitdagingen jullie gezamenlijk aan de slag willen gaan, om dit vervolgens te vertalen naar concrete ideeën.

Kortom, genoeg te doen tijdens deze avond vol inspiratie.

Donderdag 13 oktober 2022
Het Verenigingscafé Heel start om 19.30 uur bij CC Don Bosco.

HOPELIJK TOT DAN!

Download hier de uitnodiging (pdf)

Rabobank Peel, Maas en Leudal initieert Dorpslab in Heel. Daarmee brengen we mensen in het dorp in beweging om op zoek te gaan naar ambities en dromen voor het dorp. Om vervolgens deze ambities te realiseren in concrete plannen en innovatieve ideeën, die bijdragen aan de leefomgeving van de inwoners.

Kijk voor meer informatie op www.dorpslab.org.

Tekst & beeld: Dorpslab – Danielle Remy