Intocht Sinterklaas

De intocht van Sinterklaas gaat door!

Na druk overleg tussen de organisatie en de planning Piet is besloten dat de Sinterklaas Intocht in Heel a.s. zaterdag DOOR zal gaan. De Sint en zijn pieten zullen om 14.00 uur aanmeren aan de kade aan de Wessemerweg.

Vanwege de Corona-maatregelen zal dit echter wel in aangepaste vorm plaats vinden. De intocht zal zich in zijn geheel afspelen aan de kade. Dit jaar dus geen stoet vanuit de kade naar Don Bosco en geen activiteiten binnen Don Bosco.

De organisatie vraagt aan iedereen om zich zoveel mogelijk te verspreiden langs de kade. We rekenen dan ook op begrip om hier rekening mee te houden en aanwijzingen van de organisatie op te volgen.

(bijgewerkt op 16 november 2021)

Sinterklaas heeft laatst een oude kaart gevonden in één van de torens van zijn kasteel. De verloren schat ligt ergens in de buurt van Heel, waar deze 200 jaar geleden te water is geraakt tijdens de intocht van 1821.

Sinterklaas heeft jullie hulp nodig

Sinterklaas was dat al lang vergeten maar met deze kaart hoopt hij de schat graag terug te vinden. Hij heeft jullie hulp nodig dus kom je meehelpen…?

Wanneer:
Zaterdag 20 november 2021

Aanvang:
14:00 uur

Locatie:
Wessemerweg

Bekijk/download de flyer (pdf)

Tekst & beeld: Stichting Intocht Sinterklaas Heel