Bibliocenter weer open vanaf 20 mei

Goed nieuws: de bibliotheken mogen vanaf 20 mei weer open. De bibliotheekmedewerkers verheugen zich op de opening en zijn blij om jullie weer te kunnen ontvangen voor het uitlenen van boeken.

In de bibliotheken mag een beperkt aantal mensen naar binnen. Lezen en werken in de bibliotheek is dus helaas nog niet mogelijk. De bekende regels als 1,5 meter afstand houden en het dragen van een mondkapje blijven uiteraard bestaan.
De openingstijden en het protocol van Bibliocenter zijn te lezen op de website www.bibliocenter.nl.

Onze (groeps)activiteiten kunnen voorlopig nog niet opstarten, hopelijk is vanaf 9 juni weer meer mogelijk. Houd voor de actuele ontwikkelingen de website en social media van Bibliocenter in de gaten.

Corona-spreekuur bij Bibliocenter Weert, Nederweert, Heel en Heythuysen
Heb je een brief ontvangen over de coronavaccinatie? Heb je vragen over de brief of hulp nodig bij het maken van een afspraak? Kom naar het corona-spreekuur bij Bibliocenter Weert, Nederweert, Heel en Heythuysen. Het spreekuur is iedere dinsdag van 11.00 tot 12.00 uur.

Bibliocenter locaties:
– Heel: Sportparklaan 56 6097CW Heel
– Weert: Wilhelminasingel 250 6001GV Weert
– Nederweert: Kapelaniestraat 8 6031BX Nederweert
– Heythuysen, In de Neerakker 2a 6093JE Heythuysen

Aanmelden is niet nodig. Neem je BSN-nummer, agenda en je paspoort, ID-kaart of rijbewijs mee.

Boek aan Huis-dienst
Bibliocenter biedt de mogelijkheid om de bibliotheekboe­ken thuisgebracht te krijgen als je niet zelf naar de biblio­theek kunt komen. Omdat de meeste bibliotheken vanaf 20 mei gewoon open zijn, vragen wij je alleen van deze dienst gebruik te maken als je niet zelf naar de bibliotheek kunt komen. Wil je van deze dienst gebruik maken? Neem dan contact op met Bibliocenter, tel 088-2432000.

Wist je dat…

  •  De bibliotheek voor iedereen vrij toegankelijk is? Je hoeft dus geen abonnement te hebben om bij ons binnen te lopen! Pas als je iets mee naar huis wilt nemen heb je een pasje nodig. Loop eens binnen voor een praatje bij een kopje koffie, een krant of een tijdschrift!
  • Je voor minder dan € 2,00 per maand lid kunt worden van Bibliocenter? En dat je hiermee profiteert van korting op lezingen en activiteiten bij Bibliocenter, én je hiermee (online) boeken leent!

Meer informatie nodig?
Neem contact op met Bibliocenter tel. 088-2432000 of kijk op onze website www.bibliocenter.nl

Tekst & beeld: Karin Renette | Team Communicatie | Bibliocenter