Roaring 20th Festival

Na corona, of in ieder geval als het weer kan, is het idee om met zo veel mogelijk Heelse verenigingen samen een feest te organiseren.

Door de coronatijd is veel stil komen te liggen, denk hierbij aan repetities en bijeenkomsten. Veel verenigingen hebben dit erg gemist.

Met dit festival wil de organisatie alle verenigingen de kans geven om zich hernieuwd te presenteren en op die manier misschien wel weer nieuwe leden te werven. Elke vereniging die mee wil doen kan dat op zijn eigen manier doen met een eigen stand of op een andere manier, alles mag.

Initiatief

Het initiatief komt van een aantal verenigingen samen, echter in de coronatijd met alleen maar beeldbellen was dit enorm lastig om te organiseren. Om de geplande datum toch niet verloren te laten gaan heeft Harmonie de Vriendenkrans het initiatief genomen om te kijken wat er wel kan binnen dit kader. Ook de harmonie heeft te lijden gehad onder corona en wil op deze manier weer opnieuw aandacht vragen voor muziek en het verenigingsleven. Omdat ook andere verenigingen het moeilijk hebben gehad, gunnen wij ook andere verenigingen een nieuwe impuls en hernieuwde aandacht.

Dankzij sponsoring van de gemeente Maasgouw en Jumbo Roel Heerschap in Heel is het mogelijk om voor livemuziek te zorgen.

Roaring 20th Festival

Datum:
Zondag 26 september 2021
Aanvang vanaf 13:00 uur tot 22:00 uur

Plaats:
Cultureel centrum Don Bosco Heel, zowel binnen als buiten.
Afhankelijk van het weer zal het feest meer buiten of meer binnen plaatsvinden.

Programma:
Opening door de Jeugdharmonie.
Vanaf 18:00 uur speelt Coverband CU, bekend van de Haelse kermis.
Tussen 13:30 uur en 18:00 uur kunnen alle verenigingen zich presenteren op het grote terrein voor Don Bosco.

Kosten:
Er zijn verder geen kosten aan verbonden, behalve uiteraard de kosten die door de eigen vereniging worden gemaakt voor de eigen presentatie/stand.

Don Bosco en Café op de Linj hebben aangeven om als horecaondernemers gezamenlijk te zorgen voor de benodigde horeca faciliteiten.

Het zou natuurlijk fantastisch zijn als zoveel mogelijk verenigingen deelnemen aan dit festijn om het tweeledige doel te dienen: de vereniging kan zich hernieuwd op de kaart zetten en het dorp kan genieten van een mooi feest!