Moeite met het invullen van de belastingaangifte?

Sociaal wijkteam gemeente Maasgouw

Het Sociaal wijkteam is er voor hulp, advies en ondersteuning aan inwoners. U kunt er voor allerlei vragen terecht. Bijvoorbeeld over uw financiën. Het is weer tijd voor de jaarlijkse belastingaangifte. Als u hier moeite mee heeft dan kunt u contact opnemen met het Sociaal Wijkteam.

Samen met u kijken ze wat een passende oplossing is. Zij kennen de mogelijkheden die er zijn om ondersteuning te krijgen bij het invullen van uw belastingaangifte. Ook zijn er commerciële partijen waar u terecht kunt.

Bereikbaarheid

Het Sociaal Wijkteam is van maandag tot en met donderdag van 9:00 – 12:00 uur te bereiken via (0475) 85 25 00 of via sociaalwijkteam@gemeentemaasgouw.nl.
Ook kunt u tijdens de openingstijden gebruik maken van het inloopspreekuur in
Sociaal Maatschappelijk Centrum de Spil, Suikerdoossingel 49 in Maasbracht.
Meer informatie vindt u op www.gemeentemaasgouw.nl/sociaalwijkteam.

De BelastingTelefoon

U kunt ook gebruik maken van de BelastingTelefoon. Hier krijgt u telefonische hulp bij uw aangifte. U moet hiervoor wel eerst een afspraak maken via tel. 0800 – 05 43. Regel eerst een DigiD-machtiging, voordat u belt om een afspraak te maken.

KBO Maaskernen?

Bent u lid van KBO Maaskernen? Zij bieden ook hulp bij het invullen van de jaarlijkse Belastingaangifte. Wilt u weten of er een belastinginvuller bij u in de buurt is, bel dan naar 0475-381740.