Mariakapelletje Polderhof

Mariakapelletje Polderhof

Koraal St. Anna heeft een heus serviceteam! Binnen de dagbesteding verricht dit team klusjes op eigen terrein maar ook bij inwoners van het dorp.
Op dit moment steken ze hun handen uit de mouwen voor een wel heel bijzonder project: het (ver)bouwen van het Mariakapelletje aan de Polderhof op het terrein van Koraal St. Anna. Op de plek waar nu nog de cementmolen schuilt komt straks een mooie en waardige plek voor het gerestaureerde Mariabeeld.

Maar zo ver is het nog niet. “We hadden gehoopt het kapelletje in mei 2020 te kunnen laten inwijden, maar door de coronamaatregelen zal dit op een later tijdstip plaatsvinden”, aldus Andy Stals, die als projectleider sturing geeft aan het team. “Het team doet werkelijk alles zelf! Zo hebben ze inmiddels twee glas-in-lood-ramen geplaatst die uit de oudbouw van Sint Anna komen.” Dat geeft nog extra kleur aan het kapelletje!

Mariakapelletje Polderhof

Als binnenkort het terrein van St. Anna weer opengesteld wordt voor wandelaars, loop dan gerust eens langs het nieuwe Mariakapelletje aan de Polderhof en bewonder Mariabeeld en het noeste werk dat het serviceteam hier verricht heeft.

Locatie Mariakapelletje Polderhof